TACK ALLA

tack alla som kom till seminariegatan på juldagen! jag hoppas ni hade en fortsatt trevlig kväll för det var många som försvann i vimlet. själv höll jag på att få böter av polisen och blev utkastad från harrys. DET NI! ha ett för jävla bra nyår nu med så ses vi snart igen! tänk, det är över ett halvår sedan vi tog studenten, helt gaaaalet.


som vanligt hade jag maja i ett stadigt grepp under armen precis där hon trivs bäst.

LYSTRING - efterlysning



hej alla konstare!
jag har precis flyttat (skicka gärna brev till mig; filippa - snöstorpsv. 6B - 30248 Hstad) och i och med detta hittar man massor av knäppa saker som legat gömda och glömda i hörn och lådor. Bland mina konstverk från utställningen hittade jag denna ring. Frågan är då vems den är!

puss och kram - Filippa

Julklappar!

Hej! Ni har väl inte glömt att köpa era julklappar i världens bästa affär (smycka) av världens bästa säljare (jag såklart ;D ). Det gjorde i alla fall inte Martin! Han var inne och handlade en fin julklapp av mig  till sin lilla fru! Om du nu av en händelse glömt att köpa någon julklapp... så har vi ÖPPET 10.00-12.00 på självaste Julafton! :)

om vi inte ses då...

GOD JUL!!!


ps... om någon har lust att hitta på något skojsigt på juldagens kväll... så hör gärna av er på 0761310091 :DD

Puss och kram... JULGRAAAANNNN!!!

HEJ

hej vänner! det verkar som dom flesta kommer hem över jul. någon som däremot är iväg är frida, jag hittade hennes blogg www.800mil.blogspot.com på facebook. Jag kommer ihåg att de var hennes dröm att åka dit igen, läs ni med, hon verkar ha de lite bättre än oss satar som är kvar hehe.

God jul på er finaste och godnatt, nu ska jag, sambon och katterna sova.

"Spice Girls"

Hittade nyss det här asgarvet. Top moments i trean, absolut! Kommer ihåg hur Rickard och jag satt där i soffan och grät av skratt när Jessica gör sin dans som mel B, fejkneger med fejkaffro!
skåda och njut.
/finii

RSS 2.0