ES-dans

Hej!!
Som ni kankse såg i Hallandsposten har ES-dans sin slutproduktion nu i veckan. Emma, Johanna och jag ska gå nu på fredag kl. 13.00! KOM NI MED! Det blir första gången jag är tillbaka på sture, jisses, känns typ nervöst.
Jag hittade den här på facebook så tiderna borde ju stämma.
Puss o kram!
/ Josefine




hej... igen

äh fyfan va dåliga ni är! är det bara JAG som är en nolifer och skriver här ellööööööö???!!! ifall ni nu skulle bry er så sitter jag just nu i mörkret och lyssnar på kate bush och njuter av att allt är för jävla bra egentligen. såg jakes i hans fantastiska maxoutfitta med, så ni som inte kollat på aporna i bur, jakob och johanna jobbar max - flystaden. råttan jobbar fortfarande kvar ute på donken. ----

TILL SAKEN! jag vågar nog säga att jag va den enda i förra årets sällskap som redan skaffat biljett till hultsfred. därför har jag fått förmånen att få en liten kod jag skulle älska er (mer) föralltid om ni skrev i när ni köpte era biljetter. FÖR NI SKA VÄL MED? aja. skriver inte ut koden än... hör av er istället, saknar någon att prata med. börjar bli sällskapssjuk, umgås bara med stackars malin som knappt står ut.

TYCKER VI FÅR SES SNART. NÅGON SOM ÄR PÅ EN ÖL SNART ELLER??

RSS 2.0